ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

چرا استقبال برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی کم بوده است؟

پروژه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی از چند سال پیش در بجنورد در مساحت ۳۵۵ هکتار در قالب دو فاز شروع به کار کرده که فاز نخست آن در مساحت ۴۹ هکتار اجرایی و زیرساخت‌‎های آب، برق، گاز، آسفالت و ... در این مساحت ایجاد شده و واگذاری زمین در حال انجام است.

 

با گذشت سال‌ها و آماده بودن زیرساخت‌ها در این منطقه، میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده بسیار اندک بوده است. در این‌باره امید حیدریان رئیس خانه صنعت خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: زیرساخت‌های سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بجنورد فراهم شده است و سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این منطقه از لحاظ زیرساختی همچون آب، برق، گاز و ... مشکلی ندارند.

وی با اشاره به اینکه رغبت سرمایه گذاری در این منطقه نسبت به شرکت و نواحی صنعتی استان کمتر بوده است، گفت: مهیا نبودن زیرساخت‌های عمومی یکی از مهمترین مشکلات سرمایه گذاری در این استان است.

حیدریان با بیان اینکه سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در یک منطقه فقط به یک بخش مانند وجود زیرساخت‌ها در شهرک‌ها صنعتی نگاه نمی‌کند، افزود: سرمایه گذاران تمام داشته‌های یک منطقه را در نظر گرفته و سپس اقدام به سرمایه گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: تعداد پروازهای فرودگاه بجنورد بسیار کم و نامنظم است، از سوی دیگر خط ریلی در این استان وجود ندارد و سیستم حمل و نقل عمومی برون شهری نیز با کمبود مواجه است.

حیدریان بیان کرد: علاوه بر آن سرمایه گذار رفتار دستگاه‌ها و ادارات منطقه را نیز ارزیابی می‌کند که رفتار اداراتی همچون صمت، مالیات، تامین اجتماعی، کار و... با سرمایه گذار چگونه است و سپس اقدام به سرمایه گذاری می‌کند.

وی تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی، سرمایه گذارانی ویژه می‌خواهد و این سرمایه گذاران در ابتدا تمامی شرایط را می‌سنجند و سپس وارد کار می‌شوند.

حیدریان بیان کرد: مناطق ویژه اقتصادی همچون منطقه انزلی به طور حتم تمامی شرایط آن برای سرمایه گذاری در این منطقه از زیرساخت‌های عمومی گرفته تا زیرساخت‌های موجود در منطقه ویژه اقتصادی و همچنین مشوق و حمایت‌ها را داشته که توانسته است رشد کند.

وی گفت: برای افزایش میزان سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بجنورد باید یک کارگروه ایجاد که نسبت به رشد و ارتقای آن تلاش کنند. این کارگروه باید از سازمان‌هایی همچون ایدرو، ایمیدرو، شرکت‌های بزرگ مادر تخصصی و ... برای سرمایه گذاری دعوت کند تا آنجا رونق گیرد.

ضرورت ایجاد جذابیت‌های خاص در منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی

مهیار مشایخی معاون صنایع و معادن اداره کل صمت خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: زیرساخت‌های لازم همچون آب، برق، گاز و ... در منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی فراهم شده و تاکنون در حوزه صنعت فقط سه تا چهار واحد تولیدی ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: برای ترغیب سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری در این منطقه باید مشوق‌هایی خاص ایجاد کرد تا سرمایه گذاران وارد این منطقه شوند.

مشایخی گفت: اگر تاکنون تعداد سرمایه گذاری‌های انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی خراسان شمالی اندک بوده به علت آن بوده است که جذابیتی برای سرمایه گذاری در این منطقه وجود نداشته است.

 

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه