محمد رضا غلامزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان افزود: طبق آمار و داده ها در سال های گذشته حدود ۱۸۰ هزار نفر از جمعیت این استان مشمول این صندوق قرار می گرفتند که با طرح ها و توافق های جدید افزایش یافت که برآورد می کنیم حدود ۱۵۰ هزار نفر دیگر مشمول هستند که باید تلاش کنیم در این صندوق عضو شوند.
وی گفت: با ایجاد تفاهمنامه با سازمانها و ارگان های مختلف این افراد زیر چتر بیمه قرار میگیرند.
غلامزاده اظهار کرد: در سال های گذشته ۱۸۰ هزار نفر از جمعیت استان مشمول عضویت در این صندوق بودند که به این مجموعه اضافه شده است.
وی تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه های مختلف در راستای حمایت از اقشار فاقد بیمه اجتماعی موجب شد تا گروه های مختلفی از جمله کارگران ساختمانی، قالیبافان، رانندگان، اعضای شرکت های تعاونی، صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی ، افراد دارای گواهینامه از فنی و حرفه ای، بسیجیان فعال و شاغلان فصلی زیر چتر پوشش بیمه ای این صندوق قرار گیرند.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی افزود: صندوق بیمه اجتماعی در راستای قانون اساسی در سال ۱۴۰۱ تفاهم نامه مختلف با سازمان ها و نهادهای مرتبط از جمله سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره تعاون، کار و امور اجتماعی منعقد نموده است تا افرادی که هیچ نوع پوشش بیمه اجتماعی ندارند با حمایت دو برابری دولت در پرداخت حق بیمه، زیر پوشش این صندوق قرار بگیرند.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: براساس آمارها ۴۰ درصد از مشمولان بیمه اجتماعی استان زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که ۲۰ درصد از میانگین کشوری بالاتر است.
غلامزاده اظهار کرد: اینک ۷۵ هزار نفر از مشمولان بیمه اجتماعی در خراسان شمالی زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند.
به گفته وی؛ میانگین پوشش بیمه اجتماعی در کشور ۲۰ درصد است.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: سال های گذشته بیشتر مردان زیر پوشش بیمه اجتماعی قرار می گرفتند اما در ۲ سال اخیر از سوی بانوان استقبال خوبی صورت گرفته است.
غلامزاده خاطرنشان کرد: اینک ۳۵ درصد بیمه شدگان این صندوق زنان هستند در حالی که این شاخص در کشور ۲۰ درصد است.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی تصریح کرد: چهار هزار و ۲۱۷ خانوار این استان از این صندوق ماهانه مستمری دریافت می کنند که ماهانه به طور میانگین پنج میلیارد تومان بابت حقوق به حساب این خانوارها واریز می شود.
وی گفت: تمامی افراد بالای ۱۸ سال و زیر ۵۰ سال ساکن در روستا و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر جمعیت و کشاورزان غیر ساکن در روستاها و تمامی فعالان مرتبط با بخش کشاورزی، قالیبافان، رانندگان، فعالان صنایع دستی، بسیجیان فعال، شاغلان فصلی می توانند زیر پوشش بیمه اجتماعی قرار بگیرند و از مزایای صندوق بهره مند شوند.