ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

زخم بزرگ

دکتر امین عاملی‌پور-مدرس دانشگاه

 

بعد از آن که هرتسل در سال 1897پیشنهاد خانه ای برای یهودیان (کشوری یهودی) را مطرح کرد، شاید نمی دانست چه سنگی را در چه دریایی می اندازد و موج آن تا کجا ساتع خواهد شد. تایید و تکرار و اصرار وزیر وقت انگلستان و حمایت کشورهای استعمارگر خبر ازچه زخم بزرگی که در آینده، بر پیکره ی تاریخ و انسانیت وارد خواهد ساخت را می داد و آن چه بود؟

تاریخ مملوء از جنگ ها و خونریزی هایی است که انسان برای آرمان و اعتقادش انجام داده و گاهی آنقدر اسفناک است که خود تاریخ آن را تنها با مثال تکرار می کند، از حمله اسکندر به تخت جمشید تا مغول به نیشابور، از جنگ‌های انگلستانی‌ها با رومی‌ها تا حملات اتمی آمریکایی‌ها در ژاپن و جنگ 8ساله دفاع مقدس. اما اینبار صحبت از زخمیست بزرگ و عمیق

چگونه می توان صاحب کشور شد؟

در ساختار سیاسی بین المللی کشور ها به سه شکل ایجاد و دارای جایگاه حقوقی می شوند.

  1. دارای تاریخ کهن و قدمت طولانی می باشند (ایران- چین-مصر و...)
  2. مستقل شده از کشورهای دیگر (جمهوری های منشق از شوروی و...)
  3. کشف منطقه ی جدیدی از دنیا و اعلام کشور جدید (ایالات متحده-استرالیا و...)

اما شکل دیگری هم می توان نام برد که با ساختار سیاسی و حقوقی بین المللی فاصله و حتی تناقض داشته باشد و آن قیمومیت کشورها با استعمار و استثمار است.

چگونه می توان برای کشوری، مردم پیدا کرد؟

گرچه پیشنهاد هرتسل عجیب بود اما نحوه رسیدن به این آرزو عجیب تر بود و آن، اهداء کشوری با سابقه تاریخی مشخص که مورد استعمار انگلستان قرار گرفته و ملکه آن را به عده‌ای با قومیت خاص تقدیم می کند و حال باید این کشور جدید مردمی جدید هم داشته باشد، اعلام فراخوان همکیشان است که به عنوان راه حل مطرح می شود که تا آن زمان سابقه نداشته، (اما در معاصر می توان داعش را با همان فرمول مثال زد). یعنی نابودی حقوق بشر( امنیت، سلامت، اشتغال، خوراک و پوشاک و...) مردم فلسطین در کشورشان که می زیستند در جهت جعل حقوق شهروندی ثانویه برای عده‌ای که وطنی دیگر دارند اما خود را اسرائیلی می خواهند.

چگونه دیگر کشورها را همراه کرد؟

جامعه بین المللی شاهد اتفاقات عجیبی است و اقدامات یک گروه علیه ملتی بسیار وحشیانه است اما قبیله شیطان می داند چگونه با زر و زور سردمداران و دولت‌ها را با خود همراه کند تا آن‌ها را به رسمیت بشناسند و در بازی سیاسی آن‌ها را هم بازی دهند. مظلوم نمایی‌های تاریخی از زمان تشکیل قوم یهود تا جنگ‌های جهانی اول و دوم به ویژه موضوع هولوکاست می تواند ایجاد حقی برای صهیونیست‌ها بکند و اگر فردی یا دولتی این رژیم را نپذیرد باید حذف شود، اکنون اسرائیل عضوی از دولت‌های سازمان ملل قرار می گیرد و مورد حمایت سیاست‌های استکباری و اما جالب آنکه خود این رژیم در طول این سالها بسیاری از قوانین سازمان ملل و کنوانسیون‌ها را نمی پذیرد و می تواند تخطی کند.

آنچه امروز قلب مظلومان عالم بویژه مسلمین را به درد می آورد، کرنش حکام و شیوخ عرب و دولت‌های به ظاهر اسلامی در مقابل زیاده خواهی صهیونیست‌ها و حامیان آنهاست که با قبول سفارتخانه و تعاملات اقتصادی حلقه را بر مقاومت مردم فلسطین تنگ تر می سازد.

هدف از ایجاد رژیم صهیونیستی چه بود؟

اگرچه حمایت از قومی یهودی را عنوان می کنند اما می توان مواردی دیگر راهم افزود.

  1. صهیونیست ها در اروپا بیشترین درگیری را با مسیحیان داشتند و با این کار عملا از منطقه اروپا خارج می شدند.
  2. بیشترین نگرانی کشیشان مسیحی روند رو به پیشرفت مسلمانان بود که تا آنجلس و قلب کاتولیک ها رفته بودند و با توانایی علمی می توانستند جهان را در اختیار بگیرند، با درگیری مسلمین با یهودیان امکان رشد گرفته می شد.
  3. ایجاد دولتی همسو با سیاست های استکباری و وحشی که با هیچ ساختاری قابل کنترل نباشد و در منطقه مهم غرب آسیا به عنوان محل تمدن بشریت همیشه مورد نزاع و درگیری قرار بگیرد و بتواند عوامل آنان را حمایت کند.

حال چه باید کرد؟

  1. وحدت امت و دول اسلامی در جهت حمایت از قبله اول مسلمین با کنار گذاشتن اختلافات
  2. عدم تایید و رسمیت بخشیدن به این غده سرطانی تحت هر شرایطی
  3. همبستگی گروه های مقاومت بویژه گروه های فلسطینی
  4. افزایش تعاملات اعم از اقتصادی، فرهنگی-ورزشی، نظامی با دولت و گروه های مردم فلسطین
  5. ایجاد گروه های غیر دولتی بین المللی با آرمان های مشترک انسان دوستانه در جهت حمایت از مستضعفان عالم بویژه فلسطین
  6. اعلام وضعیت زندگی فلسطینیان با استفاده از ظرفیت رسانه ها به ویژه رسانه های اجتماعی
  7. استفاده از تمامی ظرفت دیپلماسی خارجی و  همچنین ساختارهای سازمان ملل در جهت حمایت از مردم فلسطین
تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه