ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

35 همت، آورده دولت وفاق به خراسان شمالی

خراسان شمالی، دومین گام سفرهای استانی دولت چهاردهم

خراسان شمالی هفته گذشته میزبان دومین سفر استانی دولت وفاق ملی بود، شرکت در اختتامیه اجلاس سراسری نماز، نشست با فعالان اقتصادی استان، افتتاح پروژه انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی، دیدار با اقشار مردم، نشست با نخبگان استان، جلسه نهضت مدرسه سازی، جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان و گزارش به مردم از جمله برنامه های مسعود پزشکیان در این سفر دو روزه بود.

به گزارش اترک، حضور و سخنرانی در اختتامیه سی و یکمین اجلاس سراسری نماز که با حضور مهمانان کشوری برگزار گردید اولین برنامه رئیس دولت چهاردهم در سفر استانی به خراسان شمالی بود؛ رئیس جمهور در این نشست گفت: نماز زمانی اقامه می‌شود که مدیران متعهد به حقوق مردم باشند و منافع شخصی یا قومی را بر حق و عدالت مقدم ندانند. اگر این اصول رعایت نشود، خواندن نماز تأثیری نخواهد داشت. نماز به ما یادآوری می‌کند که زندگی ما تحت نظارت خداوند است و هر عملی، چه کوچک و چه بزرگ، در پیشگاه خداوند ثبت می‌شود. اگر بدانیم که روز حسابی وجود دارد، در تصمیم‌گیری‌ها و رفتارهایمان دقت بیشتری خواهیم کرد.

نشست با فعالان اقتصادی استان

در ادامه در محل سالن شهدای دولت استانداری خراسان شمالی تعدادی از فعالان اقتصادی استان در حضور رئیس جمهور سخنرانی کردند، موضوعاتی مثل: ضرورت احداث گذرگاه مرزی، حذف قیمت های دستوری، توجه به انرژی های تجدید پذیر، تعیین تکلیف واحد های راکد و نیمه فعال، توجه به مشکلات کارگران، توسعه معادن استان از جمله موارد طرح شده سخنرانان بود.

رئیس جمهور در این دیدار گفت: اگر معتقدید مقررات و قوانین مانع کار شماست، ما با کمک و همراهی شما این قوانین را اصلاح می کنیم، اختیارات لازم را به استان ها واگذار کرده و با همراهی شما مسیر توسعه استان را طی خواهیم کرد. ما در دولت آنچه در توان مان باشد و از دست ما برآید را برای کمک به شما انجام خواهیم داد و کوتاهی نخواهیم کرد، اما شما باید اتکا و امید اصلی تان به ظرفیت ها و توانمندی های خودتان باشد و با بهره گرفتن از آنها، تغییراتی بزرگ خلق کنید. ما به شما در رفع موانع کمک می کنیم و اگر مانع خود ما هم باشیم، آن را برطرف خواهیم کرد.

رئیس جمهوری در ادامه به تشریح تفکر خود در زمینه آموزش و توانمندسازی پرداخت و اظهار کرد: هر کسی که اشتباه می کند، باید از اشتباهاتش یاد بگیرد. مهم ترین مساله این است که باید با هم همکاری کنیم و وقتی کسی در کار خود دچار اشتباه می شود، به او کمک کنیم تا به درستی آن را اصلاح کند و از اشتباهاتش درس بگیرد. انسان به اندازه دغدغه هایی که دارد، انسان است. اگر هر کسی دغدغه ها و مشکلات را جدی بگیرد، راه حل ها پیدا می شود. باید مسیر را برای توانمندسازی همگان هموار کنیم تا همگان در فرآیند پیشرفت قرار گیرند.

رئیس جمهوری همچنین بر این نکته تاکید کرد که با همکاری و همبستگی میان مردم، دولت و بخش خصوصی، هیچ چیز نمی تواند مانع رشد و توسعه کشور شود.

افتتاح پروژه پساب بجنورد به پتروشیمی

بزرگترین طرح عمرانی و زیست محیطی استان خراسان با حضور مسعود پزشکیان رییس جمهور افتتاح شد.

مدیرعامل شستا در خصوص این طرح گفت: این طرح برای حل دو مسئله است؛ از یک طرف رفع مشکل پتروشیمی خراسان و از طرف دیگر حل مشکلات زیست محیطی فاضلاب شهر بجنورد، وی همچنین گفت: با بهره برداری از این پروژه حدود ۵.۵ میلیون مترمکعب پساب تصفیه می‌شود و در فاز بعدی تا ۱۳ میلیون مترمکعب قابل توسعه است؛ با افتتاح این پروژه دیگر از آب چاه و سفره‌های زیر زمینی در پتروشیمی خراسان استفاده نمی‌شود.

دیدار با اقشار مردم استان

در دومین روز از سفر استانی دولت چهاردهم جمعی از اقشار مختلف مردم با رئیس جمهور دیدار کردند؛ پیش از سخنرانی رئیس جمهور؛ استاندار خراسان شمالی، حجت الاسلام والمسلمین نوری، امام جمعه و آقایان پاکمهر و شهریاری نمایندگان بجنورد سخنرانی کردند و مجموعه ای از مطالبات و کمبودهای استان را به اطلاع رئیس جمهور رساندند.

رئیس جمهور در این دیدار گفت: از موقعی که آمدیم همش با کسری مواجه هستیم، من که این را نکردم! او در خصوص ناترازی انرژی در کشور با تاکید بر این که هرکسی باید به سهم خود در مصرف انرژی مراعات کند.

وی بیان کرد: الان در سوریه مسلمانان دارند همدیگر را می کشند. چه کسی سود می‌کند؟ اسرائیل با دو - سه میلیون نفر جمعیت تمام مسلمانان را به جان هم انداخته است. غزه را با خاک یکسان کرد، در لبنان و و سوریه این وضعیت را ایجاد کرد. اما اگر ما کشورهای اسلامی همین ذخایری که هست را ببندیم و با آنها توافق نکنیم تمام دنیا مجبور می شود با ما گفتگو کند.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «مملکت برای همه ما و برای تمامی ایرانی‌ها است» خاطرنشان کرد: اگر این موضوع را بپذیریم مشکلات حل خواهد شد. این‌که عده‌ای تصور کنند نسبت به سایرین برتر هستند و عده‌ای دیگر را غیرخودی بدانند، اوضاع به همین مِنوال ادامه پیدا خواهد کرد.

نشست با نخبگان استان

در ادامه جمعی از نخبگان و فرهیختگان استان خراسان شمالی با رئیس جمهور دیدار و جمعی از آنان سخنرانی کردند، موضوعاتی چون: انطباق رشته و شغل، ارتباط با جهان، پرداخت تسهیلات تکلیفی طرح جوان سازی جمعیت، توجه به ظرفیت بانوان، ایجاد وحدت، توجه به اشتغال، رفع محدودیت در استان و تاکید بر استفاده از مدیران همسو با دولت از جمله موارد طرح شده سخنران این نشست بود.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت تلاش برای حل مشکلات به جای ترک میدان، اظهار داشت: ما و شما، دانشگاه و نخبگان، مدعی هستیم که می‌توانیم تغییری ایجاد کنیم؛ این گوی و این میدان، هر اختیاری که نیاز باشد، به شما می‌دهیم تا استان را به جایی برسانید که مردم عزیز و شایسته این استان لایق آن هستند.

دکتر پزشکیان با تأکید بر ضرورت انتخاب بهترین و شایسته‌ترین افراد برای حل مشکلات گفت: هنر این نیست که نخبه باشیم و استان، شهرستان یا کشور خود را ترک کنیم، هنر این است که در همین شرایط موجود، مشکلات را شناسایی کرده و راه‌حل‌هایی پیدا کنیم که موجب شکوفایی توانمندی‌ها و رشد محیط خودمان شود.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت نگاه بلندمدت در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای افزود: توسعه واقعی، محاسبات دقیق می‌خواهد، نمی‌توانیم صرفاً چاه‌هایی حفر کنیم که آب آن‌ها روزی تمام شود، بلکه باید به ذخایر زیرزمینی، منابع آسمانی و نحوه مصرف منابع خود توجه کنیم. اگر درد و دغدغه وضعیت موجود را داشته باشیم، حتی اگر راهی نباشد، راهی خواهیم ساخت.

دکتر پزشکیان با اشاره به ناترازی‌های موجود در تأمین منابع انرژی و زیرساخت‌ها گفت: نمی‌دانم چگونه ممکن است تقاضاهایی ایجاد کنیم، اما منابع آن را تأمین نکنیم. لوله‌کشی گاز می‌کنیم، اما منابع و توان تامین گاز کافی نداریم. چرا در محاسبات خود، ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها را در نظر نگرفتیم تا توسعه‌ای پایدار و ماندگار داشته باشیم؟ این مشکلات، نتیجه مصرف نادرست منابع و برنامه‌ریزی‌های نادرست است که امروز ما را شرمنده مردم کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به مصرف چندین برابری گاز و برق در کشورمان نسبت به کشورهای اروپایی افزود: چرا منابع خدادادی خود را به ثروتی تبدیل نکنیم که همه مردم در آسایش و رفاه باشند؟ ما چه چیزی از همسایگان عرب خود کم داریم! باید بپذیریم که وضعیت فعلی ما قابل اصلاح است و برای حل مشکلات، تلاشی همه‌جانبه نیاز داریم.

دکتر پزشکیان با تأکید بر آیه «الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا» اظهار داشت: اگر تلاش کنیم، قطعاً راه پیدا خواهیم کرد. این وظیفه ماست که با اندیشه و تلاش، راه‌های جدیدی بسازیم و مشکلات را حل کنیم. تنها با همدلی و مشارکت جمعی می‌توانیم از این چالش‌ها عبور کنیم و آینده‌ای روشن برای کشورمان رقم بزنیم.

رئیس جمهور با خطاب قرار دادن دانشگاهیان، اساتید، نخبگان و روحانیون حاضر، سخنان خود را با تأکید بر اهمیت همکاری و استفاده از تجربیات آغاز کرد و گفت: برای هر مشکلی صدها راه‌حل وجود دارد، به شرط آنکه با هم بنشینیم، تجربه‌ها را به اشتراک بگذاریم و راه‌حل‌ها را پیدا کنیم. دولت آماده است هر امکانی که در اختیار دارد برای رفع مشکلات مردم به کار گیرد، اما توسعه واقعی آن نیست که ذخایر طبیعی را تخریب کنیم و زندگی خود را به هم بریزیم.

دکتر پزشکیان با اشاره به ناترازی‌ها و مشکلات موجود گفت: مدت کوتاهی است که بنده در این مسئولیت قرار گرفته‌ام و با مشکلات زیادی مواجه هستیم. نمی‌خواهم بگویم چه کسی مقصر است، اما آنچه مهم است، پذیرش مشکلات و تلاش برای یافتن راه‌حل است. مانند یک پزشک، ابتدا باید درد بیمار را شناخت، معاینه کرد و مشکل را یافت، سپس نسخه‌ای برای درمان نوشت. اگر نپذیریم که مشکلی وجود دارد، هیچ درمانی مؤثر نخواهد بود.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت صداقت در مسیر حل مشکلات افزود: ما باید صادقانه بپذیریم که راه‌حل‌ها ممکن است سخت و دشوار باشند، اما تنها با پذیرش این سختی‌ها می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. ما قادر به حل این مشکلات هستیم و می‌توانیم با وحدت و همدلی به راه‌حل‌های پایدار دست پیدا کنیم.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تناقض‌های موجود در نظام جهانی گفت: در دنیایی که دم از حقوق بشر می‌زنند، شاهد کشتار بی‌گناهان، بمباران کودکان و توجیه جنایات هستیم، اما اگر ما بخواهیم کوچک‌ترین اقدام مستقلی انجام دهیم، ضد حقوق بشر معرفی می‌شویم. باید به همراه یکدیگر یاد بگیریم که چگونه بدون وابستگی و با قدرت سرپا بایستیم و عزت خود را حفظ کنیم.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود تأکید کرد: ما آماده‌ایم در هر مسیری که شما را به اوج عزت و قدرت برساند، با شما همراهی کنیم. قدرت ما در وحدت و همکاری است، نه در تنهایی. از همه شما می‌خواهم تا جایی که امکان دارد، در مصرف انرژی مانند برق و گرمایش صرفه‌جویی کنید، چرا که می‌توانیم از این منابع به شکل بهتری استفاده کنیم.

جلسه نهضت مدرسه سازی

عبدالکریم حسین زاده در نشست نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم خراسان شمالی که رییس جمهور هم در آن حضور داشت، گفت: دولت چهاردهم به عهدهای خود با مردم عمل خواهد کرد، زیرا که مبنای اصلی دولت صداقت، انسانیت، اخلاق و شفافیت است.

وی با بیان اینکه رییس جمهور در اجرای این طرح با تمام توان ایستاده زیرا سنگ بنای آن بر وفاق ملی است، افزود: نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی یک اندیشه است که باید عملیاتی شود.

حسین زاده اضافه کرد: وفاق در اجرای این طرح برای ساختن فرزندان ایران تعریف شده و باید با تلاش جمعی برخی بی عدالتی‌ها در حوزه آموزشی و سایر حوزه‌ها پایان یابد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور همچنین با بیان اینکه دولتی که نتواند رویاها و ایده‌ها را عملی کند، موفق نخواهد بود، گفت: اکنون هشت هزار طرح نیمه تمام آموزشی در کشور وجود دارد که اگر بنیادهای مستضعفان و برکت و گروه‌های جهادی کمک کنند دولت خواهد توانست این طرح‌ها را تکمیل کند.

مسعود پزشکیان در جلسه نهضت مدرسه‌سازی با مشارکت مردم، اظهار کرد: در عرض یک سال تمام کمبودهای فضاهای آموزشی کشور رفع می‌شود. وی با تاکید بر اینکه در این مسیر دولت پولی ندارد، افزود: در زمان مسئولیتم در وزارت بهداشت، به‌دنبال ساخت خانه بهداشت به واسطه مردم بودیم و انجام شد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: با این مردم و خیران چرا باید مشکل مدرسه و کلاس داشته باشیم؟ سال بعد این موضوع را که کمبود کلاس داریم را نخواهم پذیرفت.

پزشکیان گفت: نه تنها مدرسه، بلکه باید فضای ورزشی نیز ساخته شود و در ابتدا زمین را از اهالی همان منطقه باید بگیریم زیرا فرزندان خودشان بناست در آنجا درس بخوانند.

وی افزود: بنا نیست ما در جای خود بنشینیم و بگوییم بروید و مدرسه بسازید بلکه خودمان نیز کار خواهیم کرد؛ اگر مردم ببینند که ما در صحنه‌ایم، آن‌ها با تمام وجود به میدان می‌آیند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: نحوه آموزش در مدارس دولتی را به کل تغییر خواهیم داد؛ باید کاری کنیم تا دانش‌آموزان در مدارس دولتی بهترین آموزش را ببینند و این کار انجام می‌شود.

پزشکیان گفت: قابل قبول نیست که فردی دیپلم داشته و کاری بلد نباشد؛ باید خلاقیت و توانمندی را در وجود دانش آموزان شعله‌ور کنیم؛ حتی کلاس‌هایی که دانش‌آموزانش نخبه هستند، می‌گویند می‌خواهیم به خارج از کشور برویم در حالی که باید بمانند و کشور را اصلاح کنند لذا باید یاد بگیرند چطور با مشکل برخورد کرد.

وی افزود: باید دانش‌آموزان را با ذهنیت‌های بلند آموزش دهیم؛ کسانی که می‌گویند نمی‌شود را نمی‌خواهیم اما با کسانی که باور دارند کار خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر نتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم، پست‌های مدیریتی ارزشی ندارد لذا برای حل مشکلات دست همه را می‌فشاریم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه منابع دولتی کافی نیست، تاکید کرد: صنایع و معادن نیز باید به وظیفه اجتماعی خود عمل کنند.

جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان

در این جلسه که به نوعی محل تصمیم گیری نهایی و اعلام ثمر سفر دولت بود، استاندار خراسان شمالی، رئیس مجمع نمایندگان استان، معاون رئیس جمهور در مناطق محروم و وزرای دولت پیش از سخنان رئیس جمهور سخنرانی کردند.

رئیس‌جمهور  خطاب به مدیران استان خراسان شمالی گفت: همه مسائلی را که در این سفر مطرح شد می‌توان در تهران دنبال کرد، اما شما مدیران استان هستید که باید قادر باشید مشکلات استان را حل کنید. برای دستیابی به این اهداف نباید وضعیت فعلی را بپذیرید، من در تمام مسئولیت‌هایی که داشتم، هیچ‌گاه به وضع موجود راضی نبودم و همیشه هدفم این بود که وضعیت را بهبود ببخشم، شما هم وضعیت موجود را نپذیرید و تلاش کنید آن را بهبود ببخشید. اگر این نگاه ایجاد شود همیشه می‌توانید پیشرفت کنید. هر کس در هر مسئولیتی هست، می‌تواند برای بهبود شرایط موجود تلاش کند.

آقای پزشکیان با بیان اینکه من تا جایی که بتوانم برای عزت و سربلندی این کشور تلاش می‌کنم، افزود: مقام معظم رهبری در سند چشم‌انداز کشور اشاره داشتند که ایران کشوری توسعه یافته و در جایگاه اول در اقتصاد علم، فناوری و تکنولوژی و الهام‌بخش در مدیریت باشد، اما سوال این است که چرا به این جایگاه نرسیدیم؟ چرا نباید بهترین و الهام‌بخش شویم؟ چرا به بهترین روش ممکن مدیریت نمی‌کنیم؟ چرا برای بهتر شدن تلاش نمی‌کنیم؟ این دغدغه باید برای همه وجود داشته باشد، تا به سند چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند، دست یابیم، نه اینکه بعد از ۲۰ سال از اهداف خود عقب مانده باشیم.

رئیس‌جمهور ادامه داد: به عنوان یک مسلمان برای من قابل پذیرش نیست که جایگاهی پایین‌تر از سایرین داشته باشیم، اما وقتی در این شرایط هستیم، یعنی به اعتقادات و باور‌های خود پایبند نبوده‌ایم. نباید به این شرایط راضی باشیم بلکه باید برای بهتر شدن تلاش کنیم. به عنوان یک مسلمان و پیرو ولایت فقیه باید سند چشم انداز کشور در مقابل نگاه ما باشد و بر اساس آن تلاش کنیم که بهترین باشیم.

آقای پزشکیان تاکید کرد: ما باید با تمام وجود تلاش کنیم تا بتوانیم در روز قیامت جوابگو باشیم، زیرا خداوند در روز قیامت هیچ ضعفی را از ما قبول نمی‌کند، البته شاید از مریض پیر یا معلول عذر را بپذیرد، اما همان معلول هم باید برای بهترین شدن تلاش کند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید به سمت سند چشم‌انداز توسعه کشور حرکت کنیم، گفت: باید برای بهترین بودن رقابت کنیم، زندگی برای انتخاب بهتر است و ما باید بهترین را انتخاب کنیم. از شما مدیران استان هم تقاضا دارم در هر مسئولیتی هستید برای بهبود وضعیت مجموعه خود تلاش کنید.

آقای پزشکیان با انتقاد از مصرف معادل ۳۵ میلیارد دلار گاز در کشور با بیان اینکه با یک میلیارد دلار همه مشکلات این استان حل می‌شود، اظهار داشت: وقتی از لزوم صرفه‌جویی در مصرف گاز صحبت می‌کنیم، بعضی اعتراض می‌کنند. مصرف برق کشور می‌تواند به اندازه یک چهارم میزان کنونی باشد، اما به مصرف و مدیریت بد عادت کرده‌ایم. اگر کشور خراب شود، ما آن را تخریب کرده‌ایم، آمریکا و بیگانگان نمی‌توانند کشور ما را تخریب کنند. ما باید شیوه عملکرد خود را تغییر دهیم، این ما هستیم که می‌توانیم رشد، توسعه و آینده کشور را محقق کنیم بنابراین باید به شیوه‌ای دیگر عمل کرده و انرژی را درست مصرف کنیم. می‌توانیم در مدیریت خود به بهره‌وری بیشتری برسیم، کافی است به گونه‌ای مدیریت کنیم که با هزینه کمتر، اثربخشی بیشتری ایجاد کنیم.

گزارش به مردم

آخرین بخش سفر استانی رئیس جمهور؛ گزارش به مردم در گفت و گو با صدا و سیمای مرکز استان بود؛ رئیس جمهور عنوان کرد: بر اساس مصوبات جلسه شورای برنامه‌ریزی استان خراسان شمالی، مقرر شد که نزدیک به ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه عمومی به پروژه‌های مختلف راه، کشاورزی، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و مسائل فرهنگی استان تخصیص داده شود. همچنین بانک‌ها نیز نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان تعهد کردند تا برای توسعه تجارت و صنعت و بخش خصوصی اعتبار اختصاص دهند

همچنین مقرر شد تا شرکت‌های دولتی و نیمه دولتی و غیر خصوصی نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری کنند. ۲ هزار میلیارد تومان نیز برای پروژه بزرگ آبرسانی از سرانی به کل استان تخصیص یافت؛ پروژه سرانی یک پروژه بسیار مهم و بزرگی است که بر اساس گفته کارشناسان مشکل آب کل استان را با این پروژه می‌توان حل کرد.

پزشکیان با بیان اینکه «جمعاً نزدیک به ۳۴ هزار میلیارد تومان تا سال آینده به استان خراسان شمالی و پروژه‌های این استان تخصیص خواهد یافت»، اظهار کرد: بر اساس مصوبات امروز، هماهنگی‌های لازم انجام شد تا در خصوص مسیر راه آهن بجنورد به مشهد، دولت نیز همراهی لازم را داشته باشد. همچنین درباره پروژه پتروشیمی نیز قرار شد که ما کمک کنیم و آنها نیز اعتباری تخصیص دهند تا این پروژه راه‌اندازی شود.

رئیس جمهور ادامه داد: یکی از مباحث مهمی که در این سفر درباره آموزش و پرورش تصمیم گرفتیم این بود که تلاش کنیم بدون تخصیص اعتبار اضافی و با اعتبارات موجود و با مشارکت مردم، تمام مشکلاتی را که از نظر فضا برای آموزش و پرورش در استان خراسان شمالی با آنها مواجه هستیم، تا سال آینده برطرف نماییم و دیگر مشکلی در زمینه فضای آموزشی برای سال ۱۴۰۵ باقی نماند.

پزشکیان اضافه کرد: علاوه بر این مباحث، هم در ساختار مدیریت و هم در برنامه آموزش و پرورش، روش و نوع آموزش در مدارس دولتی تغییر و ارتقا خواهد یافت و طوری نخواهد بود که کسانی که در مدارس دولتی هستند، از نظر آموزش و کیفیت از کسانی که پول دارند و در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می‌کنند، عقب‌تر بمانند؛ با کمک دانشگاه‌ها و همراهی وزارت آموزش و پرورش و خود استان‌ها، کاری خواهیم کرد که ساختار و شکل آموزش و همچنین ابزار و مسائل مورد نیاز را در کلاس‌ها تامین کنیم تا نسل آینده‌ای که قرار است در کشور مدیریت را به دست بگیرد، خلاق، توانمند، هنرمند و عالم و همراه باشد تا بتواند مشکلات کشور را در آینده با قدرت بیشتری برطرف نماید.

رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا کمکی به صدا و سیما در خصوص شبکه‌های استانی انجام می‌شود؟ با تاکید بر اینکه اعتباراتی برای مسائل فرهنگی استان تعیین شده است، عنوان کرد: ما از آقای جبلی رئیس سازمان صداوسیما بار‌ها در جلسات دولت تشکر کرده‌ایم، الان نیز باید از صدا و سیما در رابطه با اقدامات و تلاش‌هایی که برای کنترل مصرف برق، گاز و گرمایش انجام می‌دهد و همچنین همراهی‌های دیگری که دارند، تشکر کنیم. قبلاً قول دادیم و الان نیز قول می‌دهیم که از هر کمکی برای اینکه صدا و سیمایی توانمند و در ضمن صادق و درست به وجود بیاید، کوتاهی نکنیم.

پزشکیان تاکید کرد: معتقدم که کشور را ما باید درست کنیم و ما درست می‌کنیم و اگر خراب است ما در حال خراب کردن آن هستیم؛ همه مدیرانی که کار می‌کنند این قدرت را دارند تا بهره‌وری و رضایتمندی را افزایش دهند و مدیریت خود را اصلاح و تلاش کنند، تا سازمان و ارگانی که مسئول آن هستند را دو گام جلو ببرند. اگر ما این باور را داشته باشیم، قادر خواهیم بود در هر جایی که قرار گرفتیم، رضایت مندی مردم را افزایش دهیم، هزینه‌ها را کاهش دهیم، کیفیت را بالا ببریم و کشور را به جایی برسانیم که در چشم انداز و دیدگاهی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند الگو و در منطقه اول شویم. باید نگاه و رفتار و عملکردمان به گونه‌ای باشد که به چشم‌انداز تعیین شده دست یابیم.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ظرفیت‌های تجاری استان گفت: یکی از مصوبات جلسات امروز این بود که از طریق وزارت خارجه و رهبر ترکمنستان پیگیری کنیم تا بتوانیم مسیر بازرگانی و بازارچه مرزی با این کشور داشته باشیم. برای رشد استان از هر آنچه که از دست‌مان برمی‌آید، کوتاهی نخواهیم کرد. آنچه که از مدیران استان بر می‌آید این است که باید نوع نگرش و رفتارشان را تغییر دهند. حتماً می‌شود کاری کرد که مردم راضی‌تر شوند و هزینه خدمات را کاهش و کیفیت آنها را افزایش دهیم. اگر اراده کنیم، می‌توانیم این کار را انجام دهیم و انتظار ما این است که عزیزانمان در استان در هر جایی که هستند، یک گام جلوتر بیایند.

پزشکیان در پاسخ به پرسشی درباره زمان تحقق وعده دولت درباره افزایش یک و نیم برابری سهم استان خراسان شمالی از اعتبارات نیز اظهار کرد: بر اساس مصوبات جلسات امروز، قرار شد که ۳۵ هزار میلیارد تومان امکانات به استان بیاید، اما این پول چیزی نیست که بتوان کسری‌ها با آن را برطرف کرد. اعتبار و سرمایه ما نیرو‌های انسانی هستند و اگر ما از توان نخبگان استفاده و بستر را فراهم کنیم و برای آنها مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند؛ قدرت در خود ماست اگر بدانیم و گرفتاری‌ها در خود ما است اگر ندانیم.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه