ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

گامی بلند در بهینه‌سازی فرآیندها در شرکت آلومینای ایران؛

تحقق عملکرد بی‌سابقه در هندلینگ گل باطله آلومینا

اترک/طاهری: رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران از ثبت رکورد جدید در هندلینگ گل باطله این شرکت با تلاش بی وقفه و شبانه روزی پرسنل خبر داد

دکتر حمیدرضا بادکوبه در این رابطه اظهار داشت: این شرکت با اجرای اقدامات اصلاحی در واحد گل قرمز طی ۱۵ ماه گذشته و ارسال گل به سد باطله، موفق به ثبت رکوردی جدید در هندلینگ گل باطله از ابتدای راه‌اندازی تاکنون شده است.

وی افزود: این رکورد که حاصل تلاش‌های بی‌وقفه پرسنل واحد گل قرمز طی ۱۵ ماه گذشته است، نشان‌دهنده ارتقای بهره‌وری و افزایش ظرفیت تولید این مجموعه می‌باشد.

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران خاطرنشان کرد: باتوجه به افزایش میزان بوکسیت مصرفی جهت پایداری تولید، میزان گل خشک هندل شده در ۹ ماهه نخست سالجاری به بیش از ۸۶ تن در ساعت رسیده که علاوه بر اقدامات انجام شده، اضافه شدن فیلترهای پرس فاز دو از فروردین ماه ۱۴۰۳ و رسیدن به بالاترین ظرفیت خود از خرداد ماه (۴ تن در ساعت) نیز در انتقال گل از واشر آخر کمک کرده است.

وی یادآور شد: این در حالی است که بر اساس طراحی صورت گرفته مقدار گل خشک هندل شده حدود ۷۵ تن در ساعت می‌باشد که این مقدار باتوجه به اقدامات موثر اصلاحی نسبت به طراحی ۱۵.۸ درصد افزایش داشته است.

دکتر بادکوبه تاکید کرد: در این میان افزایش مصرف بوکسیت در خطوط تولید و ضرورت حفظ پایداری فرآیندها، اهمیت این دستاورد را دوچندان می‌کند.

 

نقش اقدامات اصلاحی و تجهیزاتی در رکوردشکنی:

دکتر بادکوبه اجرای اقدامات اصلاحی در واحد گل قرمز از قبیل تدوین دستورالعمل‌های کار با تجهیزات به‌ منظور افزایش بهره‌وری ، آموزش تخصصی اپراتورها با هدف ارتقای مهارت و بهره‌وری نیروی انسانی، اجرای اصول 5S جهت کاهش توقفات و افزایش کارایی عملیاتی تجهیزات و پرسنل، تهیه و تدوین برنامه منظم جهت تعویض پارچه‌ درام فیلترهای گل و شستشوی خط انتقال گل به سد باطله را از عوامل تاثیرگذار در کسب این موفقیت اعلام کرد.

وی همچنین اصلاح تجهیزات و خطوط از جمله اصلاح توری‌های استون کچرها، اسکروهای درام فیلترها، شبکه های درام فیلترها در موقعیت خطوط وکیوم، همچنین رسوب‌زدایی خطوط شامل: خطوط فیلتریت، وکیوم و تجهیزات جانبی درام فیلترها را از دیگر عوامل موثر اعلام کرد.

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران در ادامه با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل واحدهای عملیات تولید، تعمیرات، فرآیند و مهندسی و سایر واحدها در کسب  موفقیت مذکور، این دستاورد را نتیجه کار گروهی و برنامه‌ریزی دقیق دانست.

وی افزود: این رکورد تنها گامی از مسیر توسعه و ارتقای بهره‌وری در شرکت آلومینای ایران است به طوری که برنامه‌های آتی بر توسعه فناوری‌ها و بهینه‌سازی فرآیندها متمرکز خواهد بود.

وی یادآور شد: کسب این دستاورد ارزشمند بیانگر عزم جدی شرکت آلومینای ایران در حفظ و ارتقای جایگاه خود در صنعت آلومینا و حرکت در مسیر رشد پایدار است.

با اجرای پروژه واسطه سنگین انجام گرفت؛

تولید ۱۰۵ هزار تن کنسانتره طی سال جاری در شرکت آلومینای ایران

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران همچنین گفت: این شرکت با اجرای پروژه واسطه سنگین موفق به تولید ۱۰۵ هزار تن کنسانتره تا انتهای آذرماه سال جاری گردید.

دکتر بادکوبه با اشاره به تولید کنسانتره با ظرفیت اسمی از ابتدای آذر ماه ۱۴۰۳ در واسطه سنگین اظهار داشت: با توجه به محدودیت در تامین بوکسیت پرعیار و کاهش ذخایر بوکسیت مرغوب کشور و همچنین هزینه های بالای اکتشافات و استخراج این ماده با ارزش معدنی، اجرای این پروژه در راستای تولید اقتصادی پایدار برای شرکت آلومینای ایران بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: در همین راستا فاز اول اجرای این طرح از سال ۱۴۰۰ با اعتبار یک هزار و یکصد و پنجاه میلیارد ریال در قالب پیمان epc آغاز شد و در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و استاندار وقت و جمعی از مسئولان کشوری و استانی و مسئولین شرکت آلومینای ایران افتتاح گردید.

دکتر بادکوبه به مزایای اجرای این پروژه اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح بدون ارزبری بوده و تمام مراحل طراحی و ساخت و نصب تجهیزات توسط شرکت دانش بنیان، بومی سازی شده است.

وی افزود: تولید کنسانتره در واسطه سنگین پس از تحویل موقت پروژه از پیمانکار شرکت آرون آب در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۶ به طور رسمی آغاز  گردید که با لطف خداوند و همت و تلاش کارشناسان شرکت آلومینا و پس از انجام برخی اصلاحات در آذر ماه سالجاری موفق به تولید با ظرفیت اسمی ۵۰ تن در ساعت خوراک ورودی شده و هم اکنون نیز با این ظرفیت در حال کار می باشد.

رئیس هیات مدیره و سرپرست شرکت آلومینای ایران یادآور شد؛ خوراک واسطه سنگین از بوکسیت های کم عیار و غیر قابل مصرف در فرایند بایر با عیار اکثراً زیر ۲ نظیر خاک های سرندی خردایش شده دپوهای بوکسیت سخت و کم عیار و حتی دپوهای شیلی تامین میگردد.

وی تاکید کرد: بر این اساس در سالجاری تاکنون ۱۰۵ هزار تن کنسانتره تولید و به کارخانه آلومینا ارسال شده است.

دکتر بادکوبه متذکر شد: میانگین مدول خوراک ورودی در حال حاضر حدود ۱.۷ با عیار ( 38=Al203)و (22=SiO2) و میانگین مدول کنسانتره تولیدی برابر با ۳.۲( 43.1=Al2O3)و (13.5=SiO2) می باشد.

وی اظهار داشت: این در حالی است که مدول کنسانتره تولیدی با توجه به شرایط و نیاز واحد خردایش معدن قابل افزایش می باشد‌.

دکتر بادکوبه اشاره ای به قیمت تمام شده کنسانتره تولیدی داشت و تاکید کرد: با توجه به اینکه خوراک مصرفی واسطه سنگین نیازی به هزینه های اکتشاف و استخراج و خردایش ندارد و با دامنه دانسیته پایین تری قابل پر عیارسازی می باشند و راندمان وزنی آن نیز ۴۰ درصد می باشد ارزش هر تن کنسانتره تولیدی از این خاک ها حدود ۱۵ میلیون ریال برآورد شده است.

دکتر بادکوبه در پایان ضمن تشکر از زحمات و تلاش های مدیریت امور فنی و فرآوری معادن و همکاران واحد مذکور و نیز سایر حوزه های مرتبط در نصب، راه اندازی و بهره برداری پروژه واسطه سنگین، اظهار امیدواری نمودند انشاالله با همت و تلاش مضاعف شاهد تولید کنسانتره بیشتر و نهایتاً دستیابی و افزایش تولید محصول نهایی در شرکت آلومینای ایران باشیم.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه