به گزارش اترک، شاخصههای دیگری که از نگاه رهبر انقلاب برای رئیس جمهور آینده تبیین شد مواردی از این قبیل است: دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد، یعنی با عملکرد اتوکشیده و اینها نمیشود کار کرد برای یک کشوری با این همه مسائل اساسی که وجود دارد. به توانمندیهای داخلی معتقد باشد و به جوانان معتقد باشند. رئیس جمهور آتی کشور باید جوانها را به عنوان حرکت عمومی کشور بشناسد و به آنها اعتماد کند.
+ رهبرانقلاب: یک چهره مردمی باید انتخاب شود
از نگاه رهبر انقلاب، رییس جمهوری که مردم برای کشور قرار است در تاریخ 28 خرداد ماه برگزینند، باید مردمی باشد، امیدوار باشد، آدم مأیوس و بدبین و با نگاه تلخ به آینده و تاریک به آینده نباشد. اینها 8 ویژگی بود که ایشان توصیه کردند مردم در انتخاب آتیشان باید مد نظر داشته باشند.
در همین زمینه، یک فعال سیاسی گفت: تمامی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری خود را دارای ویژگیهای کامل میدانند اما واقعیت این است که اگر این افراد تواناییهای لازم را ندارند نباید وارد میدان شوند.
+ صفاتی که رهبری برگزیدند نقشه راه باشد
مصطفی هاشمیطبا فعال سیاسی با اشاره به ترسیم ویژگیهای رئیسجمهور آینده از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: صفاتی که از سوی مقام معظم در باب ویژگیهای رئیسجمهور آینده بیان شد بسیار خوب و پسندیده است و ما باید براساس این ویژگیها در مسیر انتخابات آینده گزینه مدنظر خودمان را انتخاب کنیم.
وی افزود: اینکه همه نامزدهای انتخاباتی دارای این صفات باشند بدون شک امکانپذیر نیست ولی اینکه افراد کدام یک از این صفات را دارند امری نسبی است از این تصمیمگیری درباره اینکه کدامیک از افراد صلاحیت و توانمندهای بیشتری دارند با شورای نگهبان است.
+ نامزدها توانایی خود را با شرایط کشور تطبیق بدهند
این فعال سیاسی تصریح کرد: در حقیقت کسانی که قصد حضور در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را دارند باید ببینند که میتوانند خودشان را با شرایط کشور تطبیق بدهند یا خیر.
هاشمیطبا خاطرنشان کرد: شورای نگهبان در راستای بررسی صفات شخصیتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری محدودیتهایی را دارد اما میتواند براساس رویکرد و کارنامه کاری افراد تا حدودی بر روند عملکرد آنها قضاوت داشته باشند هرچند که این روند سخت است و یک روند مشخص و چارچوب داری نیست.
+ مردم فردی را انتخاب کنند که به درد شرایط فعلی کشور بخورد
وی تاکید کرد: مردم به عنوان رکن اصلی انتخابات خودشان باید در روند انتخابات باتوجه به صفات و ویژگیهای موردنیاز رئیسجمهور در انتخاب فرد موردنظر خود وارد عمل شوند و یک گزینه مشخص با تطبیق براساس ویژگیهای مدنظرشان انتخاب کنند.
این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه گزینههای انتخابات ریاستجمهوری که فاقد صلاحیت و ویژگیهای لازم هستند باید از حضور در این عرصه خودداری کنند گفت: اگر واقعاً افرادی احساس میکنند صلاحیت لازم برای حضور در عرصه انتخابات ریاستجمهوری را ندارند باید وارد صحنه نشوند ولی متاسفانه ما معمولاً خودمان را خوب و واجد شرایط میدانیم از این افراد باید براساس وجدان خود در باب حضور در عرصه انتخابات مهمی چون ریاستجمهوری تصمیمگیری کنند.