ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید روزنامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار روزنامه «اترک» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ روزنامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار روزنامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت روزنامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار روزنامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خبرهای روز

نژادپرستی، اهرم فروپاشی در رژیم اشغالگر قدس

اترک – گروه سیاسی: رژیمی مستقر در کرانه های مدیترانه ای غرب آسیا که در گفتمان سیاسی و رسانه ای شبکه های خبری و ماهواره ای غرب، به عنوان تنها دمکراسی منطقه غرب آسیا تبلیغ و پروپاگاندا می شود. رژیمی که از میانه ی خون و آتش تروریسم سازمانی آژانس یهود و گروههای تروریستی هم پیمان آن سر برکشید و با خون و آتش به حیات غاصبانه و سرکوبگرانه خود تداوم بخشیده است. سخن از رژیم صهیونیستی است. رژیمی نوپدید در قلب منطقه ای با قدمتی چند هزارساله. منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا، منطقه گهواره تمدن بشری.

در وضعیت کنونی، رژیم صهیونیستی با بحرانهای جدی در داخل و خارج دست به گریبان است که محیط امنیتی این رژیم را با چالش جدی روبه رو کرده است. تحولات منطقه ای و تغییر محیط امنیتی این رژیم، بر محیط اجتماعی آن نیز تأثیر گذاشته است و طی سالهای اخیر به ویژه از ۲۰۱۰ بدین سو به اعتراضهای ضددولتی منجر شده است. از سوی دیگر نگاهی به درون رژیم صهیونیستی نیز نشان دهنده تناقض‌های ساختاری میان این جامعه ۷۲ ملت بوده و رشد بالای پدیده‌های ناهنجار اجتماعی و اخلاقی نظیر فسادهای جنسی و اداری و اخلاقی، آنها را بیش از پیش به سمت اضمحلال پیش می‌برد. در واقع، اینها همه نتیجه ناکامی سیاستهای اجتماعی-اقتصادی دولتهای مختلف رژیم صهیونیستی خاصه در دو دهه اخیر بوده است.

در تیر ماه سال ۹۸ بود که پس از 3 روز شورش و اعتراض گسترده یهودیان اتیوپی تبار اسرائیل درپی قتل جوان سیاه پوشت با گلوله مستقیم پلیس رژیم صهیونیستی آرامش به سطح خیابان های اسرائیل بازگشت، آرامشی که با دعوت و خواست خانواده مقتول اتیوپیایی بار دیگر فراهم گردید.

فرآیند جذب یهودیان اتیوپیایی از سال 1973 و با هدف غلبه بر رشد روزافزون جمعیت فلسطینیان در اراضی 1948 و بدست صهیونیست ها آغاز گردید. این جمعیت که امروزه با نام فالاشه ها در اسرائیل شناخته می شوند و جمعیتی بالغ بر 144هزار نفر دارند در ابعاد و سطوح مختلف در معرض تبعیض و نژادپرستی و بی عدالتی صهیونیست های سفید پوست قرار می گیرند. پوست بدن این نژاد از یهودیان در مقایسه با دیگر یهودیان اسرائیلی سیاه رنگ است و همین مسئله فضا را به گونه ای برای سفید پوستان اسرائیلی فراهم می آورد که آنان را مورد آزار و تبعیض نژادی قرار دهند.

اختلافات نژادپرستانه در رژیم اشغالگر قدس

اکنون اختلاف نظرهای گسترده و قابل تاملی میان حاخام های اشکنازی و سفاردی بر سر یهودیان نژاد اتیوپی وجود دارد.

 

از سویی حاخام های سفاردی معتقد هستند که نسل آنان از " دان " یکی از ده یهودی مفقود شده هستند و یا اینکه بسیاری از آنان به یهودیت ایمان آورده اند اما بقیه ی حاخام های سفاردی آنان را غیر متدین می نامند. تا جاییکه چند سال پیش (1386) خبری در رسانه های صهیونیستی منتشر شد که بر اساس آن دبیرستان مذهبی "پتاه تیکوا "، برای 4 دانش آموز یهودی با ملیت اتیوپی که متولد اراضی اشغالی هستند کلاس های مجزایی برگزار کرده است. حتی زمان برگزاری کلاس های آنها با بقیه دانش آموزان فرق داشت. مسئولان مدرسه علت این کار را عدم تقید کافی این 4 دانش آموز به مذهب عنوان کرده اند!

همچنین "عوفادیا یوسف"حاخام ارشد یهودیان اشکنازی معتقد است که آنان به هیچ وجه یهودی نیستند چه از لحاظ دینی و چه از لحاظ ژنتیکی، دلیل وی برای اثبات ادعایش این است که یهودیان هیچگاه نسل سیاه در بینشان نبوده است. در حال حاضر، سیاه پوستان اتیوپیایی بصورت گروهی و جمعی در برخی از محله ها و شهرهای اراضی اشغالی و در بدترین و پست ترین حالت تبعیض نژادی زندگی می کنند. فرزندان این یهودیان بدون اجازه والدینشان وارد مدارس می شوند و در محیط مدارس نیز مورد تبعیض قرار می گیرند.

البته در این بین مدارسی نیز یافت می شود که از پذیرش آنان خودداری می کنند.همچنین برخی دیگر از والدین سفید پوست این مدارس به زعم اینکه علاقه ای ندارند که فرزندانشان کنار فرزندان اتیوپیایی قرار نگیرند اقدام به خارج نمودن دانش آموز خود از این مدارس می کنند.

این حجم از نژادپرستی و تبعیض در میان صهیونیست ها به جایی کشیده شده که خون های اهدایی یهودیان اتیوپیایی برای استفاده در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی دور ریخته می شود چراکه براساس ادعای سران سیاسی و پزشکی اسرائیل خون آنان به انواع ویروس های ایدز و ابولا و ... مبتلا است.

فلاشه های اسراییلی در معرض تهدیدات جانی

تا به امروز این روند و این شیوه رفتاری نامناسب در قبال سیاه پوستان آفریقایی تغییر نکرده است و آن ها در بدترین وضعیت در گوشه و کنار شهرهای بزرگ اسرائیل زندگی می کنند. در رابطه با اوضاع شغلی فلاشه ها نیز باید گفت که بخش زیادی از آنان در مشاغل پایین اسرائیل مانند خدمتکاری، ساختمان سازی، جمع آوری زباله و .. فعالیت می کنند.آن ها هر لحظه به جرم سیاه بودن رنگ پوستشان در معرض تهدیدات جانی هستند.

 

گاهی اوقات نیز بخاطر همین رنگ پوستشان نزد نیروهای پلیس اسرائیلی شک و تردید ایجاد می کنند که آیا آن ها از نژاد عرب هستند یا آفریقایی؟ تا برای کشتن هرچه راحت تر آنان دلیل بیاورند.

پس از وقوع درگیری میان پلیس و یهودیان سیاه پوست که به گفته گلعاد اردان باعث شد تا بمدت 5 ساعت برخی خیابان های اسرائیل بسته شود، روزنامه هآارتض با مطرح نمودن سوالاتی و مخاطب قرار دادن معترضین سیاه پوست نوشت: برای چه تظاهرات می کنید؟ چه شعاری می دهید؟ البته در پاسخ به این سوالات برخی از تظاهرات کنندگان سیاه پوست چنین اظهار کردند: اگر امروز ما در خیابان ها نیاییم و به مرگ سالمون اعتراض نکنیم در آینده ای نچندان دور همین سرنوشت دچار ما می شود برخی از مادران اسرائیلی گفتند: ما فرزندان خود را از حضور در خیابیان ها رپنهان می کنیم تا مبادا در تیررس پلیس اسرائیل قرار گیرند.

برخی دیگر از مصاحبه شوندگان سیاه پوست معتقد بودند که تحقیقات پلیس در رابطه با مرگ سالمون کافی نبوده و همین مسئله سبب شده تا محیط امن و آرامی برای قاتل وی در زندان یا هرجای دیگر فراهم گردد.

البته بعضی دیگر، انگشت اتهام خود را به سوی شهرک نشینان صهیونیست گرفته و علت سکوت آنان در برابر اقدامات تبعیضانه نتانیاهو و سران حقوقی و قضایی اسرائیل در قبال سیاه پوستان اتیوپیایی را جویا شدند.

گفتنی است برخی از شهرک نشینان صهیونیست سفید پوست، سیاه پوستان اسرائیلی را به حیوانات جنگ های آفریقا تبیه کرده بودند.

به طور کلی می توانیم تجربه فالاشه ها در اراضی اشغالی صهیونیستی را به عنوان انعکاس رنگ و بوی نژادپرستی در فضای مسموم این رژیم تلقی کنیم. اسرائیل طی سالیان گذشته سعی داشته تا بسیاری از یهودیان را از مناطق مختلف و دورافتاده جهان (البته بدون هیچگونه توجهی به حق و حقوقی که قرار است برای آنان در آینده در نظر گرفته شود) به اسرائیل بکشاند. که این روند نیز برای رقابت با اعراب فلسطینی بر سر افزایش جمعیت صورت می گیرد.

به گزارش اترک، نژادپرستي يکي ديگر از شاخصه هاي مهمي است که موجوديت اين رژيم را با تهديد روبرو مي کند و اين مسئله نه تنها در روابط صهيونيست ها با فلسطيني ها ديده مي شود بلکه در ميان خود صهيونيست ها نيز چنين شکاف هايي وجود دارد. رژیم صهیونیستی به علت نامشروع و جعلی بودن مانند جزیره ای در میان اقیانوس جهان عرب و اسلام است و بشدت احساس ناامنی می کند. رژیمهای عربی به علت هراس از آمریکا به رژيم صهيونيستي باج می دهند. اما افکار عمومی جهان عرب و اسلام اين رژيم را اشغالگر، تهدید کننده صلح و امنیت ملتهای منطقه و حتی یهودیان می داند. لذا فروپاشی اسرائیل از درون در صورت افزایش فشار از برون مانند نابودی رژیم آپارتاید اجتناب ناپذیر است.

تبلیغ

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه
تبلیغ پرتال استانداری خراسان شمالی
بالای صفحه